Sider

Faste læsere

lørdag den 30. november 2013

Raw-kugler

Julen står for døren og nu er det tid at få gang i juleforberedelserne. En af udfordringerne når man har ændret sin livsstil i retning af stenalderkost, er at finde brugbare alternativer til de traditionsbundne opskrifter.
I min verden er nødder, mandler, tørrede bær og frugter,  gode råvarer til at fremstille julekonfekt af . Måske er den største udfordring, at undgå at spise alt for meget af de gode sager.
Raw kugler med mandelflager

Opskrift:

300 gr udstenede økologiske dadler
3 spsk ren kakaopulver
2 spsk finthakket 100% mørk chokolade
2 spsk kokosolie
2 spsk hakkede gojibær
mandelflager til at rulle kuglerne i

Alle ingredienserne blendes i en foodprosessor, til en ensartet masse. Læg massen i køleskabet i et par timer, så den bliver nemmere at håndtere.
Tag den afkølede masse ud af køleskabet og rul den i ca 30 kugler som pyntes med mandelflager. Kuglerne opbevares på køl til de skal serveres.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar