Sider

Faste læsere

mandag den 30. december 2013

Senneps sauce

Nytårstorsk skal serveres med kartofler og sennepssovs samt et traditionelt tilbehør af hakkede rødbeder, hakkede hårdkogte æg og ristede baconterninger, som helst skal laves af tørsaltet bacon.

Nytårs torsk med tilbehør


Sennepssauce

Til 4 personer skal bruges:
2spsk smør 
3-4 spsk mel
2 dl mælk
3dl fiskesuppe (fra den kogte torsk)
salt
2 spsk æbleeddike eller hvidvinseddike
2 spsk fiskesennep (evt hjemmerørt af grovmalet sennepsmel)

Smelt smørret i en gryde uden at det bruner, tilsæt melet og spæd først med mælk og følg op med fiskesuppe til den ønskede konsistens er nået. 
Smag saucen til med sennep og eddike og slut af med at smage til med salt.
Server evt. med en lille skål med ekstra sennep af hensyn til dem der gerne vil have det på den stærke side.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar