Sider

Faste læsere

fredag den 21. juni 2013

Svinemørbrad paleo style

Gryderet med grønsagsspagtti

Efter det første forsøg med at lave spagetti af gulerødder, skal der prøves endnu flere grønsager og jeg købte derfor en squash og en stor salatagurk som blev kørt igennem min nye spiralizer. Agurken blev kørt på det "flade" skær medens squashen fik en tur på det groveste strimmelskær.


De spiraliserede grønsager klar til servering.

Mørbradgryde

1 afpudset svinemørbrad
150 gr tørsaltet bacon
2 finthakkede løg
1 rød peberfrugt i små tern
100 gr champignon i skiver
1 dåse kokosmælk
lidt olivenolie til stegning
salt peber og paprika til krydring efter smag

I en stor stegegryde brunes løg og bacon i lidt olie. Når løg og bacon er brunet tilsættes mørbraden som er skåret i ca 5 mm tykke skiver. Når mørbraden er brunet af, tilsættes champignon som brunes med i 2-3 minutter inden den hakkede peberfrugt kommes i gryden sammen med kokosmælken.
Lad retten stå og simre i ca 20 minutter, hvorefter der krydres med salt peber og paprika.
Retten serveres med nogle grønsagsspagetti lavet af de råvarer man har og som er egnet til at komme igennem spiralizeren - her er brugt agurk og squash

Mørbradgryde med grønsagsspagetti

Ingen kommentarer:

Send en kommentar